SKB Werkzaamheden in bouw 

Welkom bij SKB klusbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in diverse renovatie- en kluswerkzaamheden om uw huis te transformeren tot uw droomhuis. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, staan wij klaar om al uw projecten tot een succes te maken.

Onze Diensten:

• Stucwerk van wanden en plafonds: Creëer een strakke en moderne uitstraling in elke ruimte met ons professionele stucwerk.

• Voorzetwanden en Gipswanden: Optimaliseer de indeling van uw ruimte en verbeter de isolatie met onze voorzet- en gipswanden.

• Elektrawerkzaamheden (220v): Veilig en efficiënt uitgevoerde elektrawerkzaamheden voor al uw elektrische behoeften.

• Schilderen en Latexspuiten: Geef uw interieur een frisse uitstraling met onze schilder- en latexspuitservices.

• Badkamer/Toiletrenovaties: Van kleine updates tot volledige renovaties, wij realiseren uw droombadkamer of -toilet.

• Overkappingen: Geniet van uw buitenruimte het hele jaar door met onze hoogwaardige overkappingen op maat.

• Kleine klusjes: Voor al die kleine klusjes in en rondom uw huis, zoals schilderijen ophangen of meubels monteren, kunt u ook bij ons terecht.

Ons Stappenplan:

1. Telefonische Analyse: Na een kort gesprek plannen we een afspraak in om uw wensen te bespreken en de situatie ter plaatse te bekijken.
2. Vrijblijvende Offerte: U ontvangt een gedetailleerde en vrijblijvende offerte op maat.
3. Planning: Samen met u plannen we de uitvoering van de werkzaamheden op een moment dat voor u uitkomt.
4. Uitvoering: Op de afgesproken datum starten wij met de uitvoering van de opdracht. We werken door tot alles naar tevredenheid is voltooid.
5. Facturering: Na oplevering ontvangt u de laatste termijnfactuur.
6. Garantie: Wij bieden garantie op al onze werkzaamheden voor uw gemoedsrust.
7. Overeenkomst: Voor transparantie en duidelijkheid stellen we een overeenkomst op waarin alle werkzaamheden worden vastgelegd en ondertekend.
8. Afvalverwerking: Het afvoeren van bouwafval en eventueel het huren van een container wordt in overleg met u geregeld.

Neem gerust contact met ons op via [06-87787716] voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om uw huis te transformeren naar de perfecte plek waar u zich thuis voelt 

Wat belangrijk is om te weten!

Het isoleren, schilderen, stukadoren en behangen van woningen die ouder zijn dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. 

Ook het schoonmaken in woningen valt onder het 9%-tarief. Hierbij geldt dat de woning niet ouder dan 2 jaar hoeft te zijn.

Het 9%-tarief geldt ook als u als hoofdaannemer het werk uitbesteedt aan een onderaannemer. Maakt het werk deel uit van een groter aannemingswerk? Dan splitst u in uw offerte en factuur de werkzaamheden die onder het 21%-tarief vallen en de werkzaamheden die onder het 9%-tarief vallen

 

Heeft u na het lezen van deze uitleg nog vragen? Staat uw klus er niet bij? Neem vooral contact op via onderstaand formulier. Telefonisch contact opnemen met nummer 06-87797716 is ook mogelijk.