Soorten stucwerk

De belangrijkste keuze gaat is welk stucwerk wordt gebruikt als afwerking. Ieder stucwerk heeft zijn bepaalde eigenschappen die wel of niet bij de wensen passen. Op basis van deze eigenschappen en in combinatie met de kosten zal er een keuze gemaakt worden. Maar waar kan allemaal uit gekozen worden?

 

Behang- en sausklaar:

Zijn de plannen om de ruimte te schilderen of te behangen, dan is hier speciaal stucwerk voor. Waarbij het normaal als afwerking geldt, is het saus- en behangklaar maken nog maar een tussenstop. Na deze stap is het namelijk ready om af te werken met de gewenste verf of behang. Het doel is om de muren zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat de vervolgstappen het beste resultaat geven.

Sierpleister:

Dit is de meest gekozen optie en erg populair onder de stukadoor. Onder sierpleister vallen bijvoorbeeld het bekende Spachtelputz, Granol en Rustiekputz. Diverse structuren alleen allemaal zorgen ze wel voor direct resultaat, geen verdere behandeling meer nodig. Het hoeft zelf niet meer geschilderd te worden aangezien het in iedere gewenste kleur verkrijgbaar is.

  • Vakkundig advies: Het begint bij het advies, dit is gebaseerd op de praktijk.
  • Garantie: u krijgt garantie op stucwerk..

Wand- en plafondafwerking

Na het kopen van een nieuwbouwwoning of tijdens de renovatie van een bestaande woning moeten de wanden en het plafond worden afgewerkt.

Zowel voor de muren en het plafond is er een ruime keuze tussen soorten afwerkingen.

Kiest u graag voor kwaliteit dan bent u bij SKB Klusbedrijf aan het goede adres.

 

Wat kan er zoal gestuct worden?

Alle oppervlaktes kunnen worden voorzien van stucwerk. Het stucen zal grotendeels op binnenmuren plaatsvinden, maar ook een buitenmuur is een optie.

Er zijn diverse mogelijkheden qua stucen. zo kan er enkel een plint worden aangebracht of de gehele woning kan afgewerkt worden.

Ook voor de natte ruimtes zijn er speciale soorten stucwerk.

Als u meer informatie wens over stucwerk dat kunt u uiteraard contact opnemen met Tel: 06-87797716 of onderstaand formulier invullen en u krijgt dat zo spoedig mogelijk een mail van mij terug.